Pers

In de serie Kern '75 Persoonlijk die gepubliceerd wordt in het Weekblad Gilze en Rijen, kunt u telkens verder kennis maken met één van de Kern '75 leden. Zij geven elk wat meer inzicht in de keuzes die gemaakt moeten worden in onderwerpen die hen na aan het hart gaan of geven een inkijkje in de drijfveren uit hun persoonlijke leven. 

 

De passie van Karin

In deze nieuwe serie "Kern '75 Persoonlijk" geven we een kijkje in het persoonlijke leven van een Kern ’75 raads- of commissielid. Wat schuilt er achter hun politieke leven. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 raadslid Karin Ytsma. 

Naast dat ik raadslid ben voor Kern’75 ben ik ook met verschillende andere dingen bezig: mijn grootste uitdaging naast het raads- en commissiewerk is wel mijn eigen bedrijf. Ruim vier jaar geleden ben ik gestart en inmiddels loopt het aardig goed. Met mijn bedrijf 

> lees meer

De hobby’s van Corné Machielsen

In deze nieuwe serie "Kern '75 Persoonlijk" geven we een kijkje in het persoonlijke leven van een Kern ’75 raads- of commissielid. Wat schuilt er achter hun politieke leven naast hun gezin. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 raadslid Corné Machielsen.
Als Raadslid van Kern ‘75 heb ik nog een paar

> lees meer

Hobby van Ruud van Iersel

In deze nieuwe serie "Kern '75 Persoonlijk" geven we een kijkje in het persoonlijke leven van een Kern ’75 raads- of commissielid. Wat schuilt er achter hun politieke leven. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 raadslid Ruud van Iersel. 
 
Als Raadslid van Kern 75 heb ik verschillende hobby’s maar de muziek staat hoog genoteerd. 

> lees meer

Persoonlijk Frank Sarton

In het pelotonnetje van Kern’75
 
In de serie "Kern '75 Persoonlijk" kunt u telkens verder kennis maken met één van de raads- of commissieleden van Kern '75. Zij geven elk wat meer inzicht in de keuzes die gemaakt moeten worden in onderwerpen die hen na aan het hart gaan of geven een inkijkje in de drijfveren uit hun persoonlijke leven. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 commissielid Frank Sarton. 

 
Al jaren lid van Kern '75 maar alleen als sponsor en heel soms als toehoorder. En toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld als commissielid. Wel een beetje benieuwd wat er op me af zou komen….nou een heleboel!

> lees meer

Persoonlijk Freek van Baardwijk

De Gilze Rijenaar bestaat!

Ik ben Freek van Baardwijk, 43 jaar, getrouwd en de trotse vader van 2 tienermeiden. Ik ben geboren en getogen “op de Rijen”. Mijn vader was een Rijenaar die lang geleden de stoute schoenen aantrok en ging dansen in Gilze waar hij mijn moeder ontmoette. Mijn moeder is een dochter van Gerrit Diepstraten, de oud conciërge van de LTS in Gilze en gemeenteraadslid destijds voor de Werknemerspartij. Deze partij is later samengegaan met de Lijst van Gool en sindsdien bekend als mijn partij: Kern’75.
 

> lees meer