Persoonlijk Wim Hoeben

Toegevoegd op: 26-12-2013
Elk leven heeft ontelbaar veel momenten, momenten waarop je keuzes kunt maken. Op één van die momenten stond ik in mijn voortuin en kwam er even iemand buurten en diegene vroeg terloops of ik me politiek wilde inzetten voor Kern ’75. Ze gaan er weer voor om van de verkiezingen van maart 2014 een succes te maken. Mijn politieke kiem, die hij kende, kreeg een groei-impuls. Enkele openhartige gesprekken met de kiescommissie volgden.  Ik kon mijn ambities en motivatie volledig uiten. Ik wil met mijn kennis en ervaring een steentje bijdragen aan het sociaal maatschappelijke belang van de gemeenschap van Gilze-Rijen.
Graag wil ik mij kort aan u voorstellen en daarna aangeven wat u van mij kunt verwachten.

Als gezin verhuisden we in 1990 naar Gilze. Onze twee kinderen zijn intussen uitgevlogen naar Tilburg en Praag. Sinds kort zijn we de trotse grootouders van een geweldige tweeling. We voelen ons prima op onze plek in het centrum van Gilze.
Na mijn opleidingen tuin- en landschapsinrichting, bedrijfseconomie en een lerarenopleiding, heb ik functies vervuld als leraar, opzichter, rentmeester, bedrijfsdirecteur sociale werkvoorziening, voorzitter ondernemingsraad, afdelingshoofd bouwzaken en projectmanager. Ik heb gewerkt in Veldhoven, Haarzuilens, Breda, Rotterdam en Boxtel.
Nu ben ik projectmanager bij het waterschap Brabantse Delta in Breda. De rode draad bij mijn carrière keuzes is het samenwerken met mensen. Ik geef mensen het vertrouwen zodat ze verantwoordelijkheid nemen. Ik kan terugkijken op veel mooie resultaten van samenwerken. Het is mijn kracht om zaken, die ingewikkeld zijn en niet uitvoerbaar lijken, te realiseren.
In Gilze-Rijen ben ik bestuurlijk actief geweest als voorzitter van het bibliotheekbestuur en als penningmeester van het Oranje comité.
Deze ervaring wil ik inzetten om met Kern ’75 in Gilze-Rijen de politiek beloofde doelen te bereiken.