De hobby’s van Corné Machielsen

Toegevoegd op: 29-03-2016
In deze nieuwe serie "Kern '75 Persoonlijk" geven we een kijkje in het persoonlijke leven van een Kern ’75 raads- of commissielid. Wat schuilt er achter hun politieke leven naast hun gezin. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 raadslid Corné Machielsen.
Als Raadslid van Kern ‘75 heb ik nog een paar tijdverslindende hobby’s. Overigens beschouw ik het raads- en commissiewerk ook als een leuke nevenactiviteit. Het kost aardig wat tijd naast mijn reguliere werk bij het waterschap. Mijn grootste hobby is carnaval. Met Stripke Aagter bouw ik al 29 jaar een carnavalswagen voor de optocht in Gilze. In het begin reden we verschillende optochten in de omtrek en verkochten we onze wagen. Ieder jaar weer compleet iets nieuw maken. Met de komst van kinderen kregen we minder tijd, maar toch blijven we het volhouden. Niet meer bouwen voor de 1e prijs, maar iets maken wat leuk is. Het belangrijkste is dat we veel plezier hebben met elkaar. Ondertussen zijn de kinderen groter en beginnen ze mee te helpen aan de wagen. Mijn hoop is dat de kinderen op een gegeven moment het stokje van ons over gaan nemen.
Verder vind ik het leuk om bij VV Gilze trainer en elftalleider te zijn. Momenteel train ik de E1, waar onze zoon onder de lat staat. Indien ik geen vergaderingen heb voor de politiek ben ik 4 keer per week op het voetbalveld te vinden om training te geven, training te kijken en als leider te fungeren tijdens de wedstrijden.
Voor meer informatie over Kern ’75 kijk op www.kern75.nl of volg ons op Facebook of Twitter.