De passie van Karin

Toegevoegd op: 29-05-2016
In deze nieuwe serie "Kern '75 Persoonlijk" geven we een kijkje in het persoonlijke leven van een Kern ’75 raads- of commissielid. Wat schuilt er achter hun politieke leven. Deze keer is aan het "woord" Kern '75 raadslid Karin Ytsma.

Naast dat ik raadslid ben voor Kern’75 ben ik ook met verschillende andere dingen bezig: mijn grootste uitdaging naast het raads- en commissiewerk is wel mijn eigen bedrijf. Ruim vier jaar geleden ben ik gestart en inmiddels loopt het aardig goed. Met mijn bedrijf verzorg ik o.a. opleiding, training en coaching voor het Openbaar Bestuur. Een ontzettende leuke combinatie, omdat wat ik overdag leer in mijn werk ik tijdens mijn raadswerk heel goed kan gebruiken en alle dingen die ik tijdens mijn raadswerk opsteek, die kan ik erg goed in mijn dagelijkse werk gebruiken. Het is voor mij dus een echte win-win situatie.
 
Naast mijn werk zet ik me al een aantal jaren in als vrijwilliger voor Stichting Op de Alpe Rijen.
Deze stichting ondersteunt (lokaal) mensen die kanker hebben of hebben gehad op verschillende manieren. Dit doen ze door activiteiten te organiseren met een hele enthousiaste groep vrijwilligers en met het geld wat ze daarbij ophalen worden bijvoorbeeld wensen in vervulling gebracht. Het is echt ontzettend dierbaar om daar een steentje aan te mogen bijdragen!
Ik hou ook van een rondje fietsen op mijn racefiets. In 2012 heb ik meegedaan aan Alpe d’Huzus, waarbij je maar 1 keer de Alpe d’Huez beklimt in plaats van de Alpe d’Huzes. Na een keer die berg te hebben beklommen is het fietsen echt een hobby gebleven. Magnifiek om dat een keer mee te mogen maken!
 
Voor meer informatie over Kern ’75 kijk op www.kern75.nl of volg ons op Facebook of Twitter.