Kern '75 neemt jongerencentrum A16 over

Toegevoegd op: 07-05-2017
Inloopavond woensdag 17 mei a.s.
               
Het jongerenwerk in Gilze en Rijen doet al jarenlang goed werk. Via direct contact op straat of en een goed gesprek bij A16 worden de lijntjes met (vooral jonge) inwoners kort gehouden. En dat is prettig voor die jongeren, maar ook voor hun ouders én de buurt.
Deze werkwijze past prima bij Kern '75. Zij organiseert enkele malen per jaar 'Kern '75 Ontmoet'. Doel daarbij is met inwoners het gesprek aan te gaan over actuele onderwerpen. Woensdagavond 17 mei a.s. neemt Kern '75 dan ook 'officieel' A16 over. Bij diverse marktkraampjes kunt met ons en uw dorpsgenoten informeel het gesprek aangaan over verschillende thema's. Kern '75 is benieuwd naar uw ideeën en keuzes. Uw input is van belang en dat kunnen wij dan weer gebruiken voor het verkiezingsprogramma dat eind dit jaar klaar moet zijn.
               
U bent van harte welkom!
Woensdagavond 17 mei a.s. vanaf 19.30 uur 
A16, A. Adriaansenpad 16 in Rijen.
En uiteraard praten we na afloop ook aan de bar graag met u verder.