Molenschot groeit naar 3000 inwoners

27 mei 2017

Inloopavond Kern ’75 donderdag 1 juni a.s.

Wie wil er nou niet in Molenschot wonen. Een ruime, groene plek om op te groeien en een prima uitvalsbasis tussen grote steden als Breda en Tilburg. Een ideale uitbreidingslocatie in een kleine kern met een sterke samenhang en betrokken inwoners. En dat kunnen er best een paar meer worden….

Is dat het toekomstperspectief voor Molenschot?
Daar wil Kern ’75 graag met u over nadenken. Enkele malen per jaar organiseert zij  ‘Kern ’75 Ontmoet’. Doel daarbij is met inwoners het gesprek aan te gaan over actuele onderwerpen. Donderdagavond 1 juni a.s. kunt u bij diverse marktkraampjes met ons en uw dorpsgenoten informeel het gesprek aangaan over verschillende thema’s. Kern ’75 is benieuwd naar uw ideeën en keuze’s. Uw input van belang en dat kunnen wij dan weer gebruiken voor het verkiezingsprogramma dat eind dit jaar klaar moet zijn.

U bent van harte welkom!
Donderdagavond 1 juni a.s. vanaf 19.30 uur
MFA De Molenwiek in Molenschot
En uiteraard praten we na afloop ook aan de bar graag met u verder.

Terug naar archief overzicht