Lintje voor Huub Quirijnen

26 april 2019

Betrokken Gilzenaar, 44 jaar bouwer carnavalswagens, Initiatiefnemer Gilse Reus en bestuurslid van Stichting de Gilse Reus, Bomenstichting, De Leuttappers, Mollebosfist, buurtvereniging OVM, Kern’75, viering van 1000 jaar Gilze, kwaliteitsgroen, opknappen van het Oude Raadhuis, Heemkundekring, actiegroep Behoud de Tip, vrienden van het Mollebos, behoud van cultureel en historisch erfgoed in Gilze , zes jaar gemeenteraadslid, campagneleider Kern’75, toneelvereniging Het Restant, de Bomenstichting, Kopspijkers, gewaardeerd collega bij Woonstichting, deelname aan diverse klankbordgroepen bij herinrichting van pleinen en straten, diverse activiteiten voor behoud van cultureel en historisch erfgoed in Gilze, het opknappen van een kruisbeeld en Maria grot, raadscommissie Ruimte, eigen Gils Museum. Bruggenbouwer, familieman, cultuurbewaker, vrijwilliger, bouwer, iemand met ideeën, uitvoerder en doener. En niet onbelangrijk: een sfeermaker.

En dan zijn we waarschijnlijk nog iets vergeten.

Huub bedankt !!

Terug naar Nieuws overzicht