Wij zijn op zoek naar jou!

8 september 2019

Wij zijn altijd op zoek naar inwoners die zich actief in willen zetten voor onze gemeente. Kern ’75 is een lokale politieke partij met veel betrokken leden uit alle vier de dorpen.

Kern ’75 is met 5 raadsleden in de gemeenteraad vertegenwoordigd. We prijzen ons gelukkig met een gevarieerde, deskundige en betrokken fractie die een afgewogen en helder standpunt durft in te nemen, die emoties weegt maar op basis van argumenten keuzes maakt, met respect voor de mening van anderen. Kortom: een sterk team waar het ook nog eens gezellig is!

We doen echter veel meer dan alleen maar politiek bedrijven: We onderscheiden ons door samen met bewoners en belangenverenigingen plannen te maken die de leefbaarheid ten goede komen zoals in Gilze het groenplan “D’n Steenakker” aan de Ridderstraat, herontwikkeling van Bisschop de Vetplein en een nieuw plan voor het Mollebos. In Molenschot werken we aan de leefbaarheid onder de enigszins ludieke titel “centrumplan Molenschot” en in Rijen zijn we aktief betrokken bij de ontwikkelingen in de spoorzone en rondom het centrum.

De laatste jaren zijn er in veel andere plaatsen ‘leefbaarheidspartijen’ ontstaan. Kern’75 bestaat al meer dan 40 jaar en was daarmee haar tijd ver vooruit. Opvallend is dat thema’s van toen, woningbouw, zorg, werkgelegenheid, winkels en andere voorzieningen, nog steeds actueel zijn. Er blijft dus volop werk aan de winkel.

Geïnteresseerd? Kern ’75 is altijd op zoek naar nieuwe leden die interesse tonen in lokale politiek en die graag hun steentje bijdragen aan hun directe leefomgeving. Deze betrokkenheid kan op vele manieren, variërend van hulp bij aktiviteiten, vergaderingen bijwonen tot actief in een raadscommissie en misschien in de toekomst wel als raadslid. Neem gerust contact op via deze link en spreek onze raadsleden gerust eens aan.

KERN’75, bouwen aan de toekomst !

Terug naar Nieuws overzicht