Centrumplan Rijen: overeenkomst met ontwikkelaar is een feit

19 oktober 2020

Afgelopen week is een belangrijke stap gezet in de afrondende ontwikkeling van het Wilhelminaplein in Rijen. Met het tekenen van de intentieovereenkomst met ontwikkelaar Durendael komt het realiseren van het centrumplan Rijen-oost weer een heel stuk dichterbij en wordt weer een belangrijk onderdeel uit het coalitieprogramma in uitvoering gebracht. Na jaren van onderhandelen en plannen maken komt het nu binnen afzienbare tijd eindelijk tot uitvoering met -naast de supermarktlocatie- ruimte komt voor daghandel, horeca en woningbouw. Allemaal belangrijke zaken waar Rijen al lang op wacht. Kern ’75 zet zich in om ook het plein de kwaliteit te geven die Rijen nodig heeft. Het plein zal wat Kern ’75 betreft een groene uitstraling moeten krijgen waarbij evenementen en activiteiten zoals de markt behouden moet kunnen blijven.

Terug naar Nieuws overzicht