Kern ’75: Vacature kandidaat-wethouder 2022

2 november 2020

Bestuur, fractie en wethouder van Kern ’75 hebben onlangs met elkaar gesproken over de huidige raadsperiode en met elkaar vooruit gekeken naar de toekomst. Tijdens dit informele gesprek heeft Aletta van der Veen aangegeven dat ze na deze raadsperiode -na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022- wil stoppen als wethouder. Ze heeft aan ons aangegeven dat ze 8 jaar wethouderschap (2 raadsperiodes) lang genoeg vindt. De fractie heeft haar gecomplimenteerd met haar openheid en betreurt dit maar heeft alle begrip voor haar besluit. We willen ook naar onze inwoners graag duidelijkheid verschaffen over dit onderwerp vandaar dat we iedereen middels dit bericht willen informeren over het besluit van onze wethouder. We gaan vol vertrouwen met elkaar door in deze raadsperiode en op zoek naar een geschikte kandidaat-wethouder voor Kern ’75: een prachtige club in een fantastische gemeente.

Met vriendelijke groet,

De fractie van Kern ’75: Corné Machielsen, Pieter van Laerhoven, Ruud van Iersel, Wim Broeders, Jeroen van Gils

Terug naar Nieuws overzicht