Pinautomaat Gilze gesloten, vervanging gaat nog even duren.

24 november 2020

Net als veel Gilzenaren was de fractie van Kern ’75 onaangenaam verrast dat de Rabobank aankondigde dat de pinautomaat aan het Bisschop de Vetplein gesloten zou worden. Met name het korte tijdsbestek tussen de aankondiging op woensdag 18 November en de sluiting op maandag 23 November -minder dan een week na aankondiging- kan onze goedkeuring niet wegdragen. Sterker nog, afgelopen vrijdag was de geldautomaat al buiten gebruik. Geldmaat, de instantie die het plaatsen van geldautomaten regelt, had wat ons betreft al veel eerder voor een alternatieve locatie kunnen zorgen. Nadat het college van B & W aan de bel trok kwam de toezegging dat Gilze een nieuwe geldmaat-pinautomaat krijgt bij de Novi aan de Nieuwstraat. Kern ’75 is in ieder geval blij dat de pinautomaat niet definitief verdwijnt maar vind wel dat de gang van zaken bepaald geen schoonheidsprijs verdient. We zullen de ontwikkelingen op de voet blijven volgen.

Terug naar Nieuws overzicht