Waar moet de nieuwe sporthal in Gilze komen?

25 juni 2017

Inloopavond Kern ’75 dinsdag 4 juli a.s.

BN De Stem kopte enkele weken geleden al een bijzonder nieuwsbericht: ‘Sporthal Achter de Tuintjes in Gilze wordt gesloopt….’ Enigszins voorbarig uiteraard. Maar de gemeenteraad moet de komende periode wel keuzes maken: voldoet de sporthal nog in z’n huidige vorm, staat deze nog op de juiste plek, wat zijn de wensen van de gebruikers ? Kortom: welke kant willen we op met de binnensportaccomodaties in Gilze.

Daar willen we graag met u over doorpraten.
Ook onderwerpen zoals openbare ruimte, zorg en financiën willen we met u bespreken. Maar als u zelf punten heeft die u graag met ons wil bespreken is dat natuurlijk mogelijk.

Kern ’75 organiseert enkele malen per jaar ‘Kern ’75 Ontmoet’. Doel daarbij is met inwoners het gesprek aan te gaan over actuele onderwerpen. Dinsdag 4 juli a.s. kunt u bij diverse marktkraampjes met ons en uw dorpsgenoten informeel het gesprek aangaan over de sporthal en andere thema’s. Kern ’75 is benieuwd naar uw ideeën en keuzes. Uw input kunnen wij dan weer gebruiken voor het verkiezingsprogramma dat eind dit jaar klaar moet zijn.

U bent van harte welkom!

Dinsdagavond 4 juli a.s. vanaf 19.30 uur
De Belhamel, Steenakkerplein 2 in Gilze

Terug naar archief overzicht