Martijn Bink wil samenwerken

28 januari 2018

Kern’75 kijkt vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. De komende weken stellen we onze kandidaten aan U voor in het weekblad.

Op plaats 7 van de kieslijst staat Martijn Bink, getrouwd met Priscilla en onlangs vader geworden van Kasper. Daarnaast is Martijn ondernemer, als eigenaar van Nr1FietsShop aan het Raadhuisplein in Rijen, en actief betrokken bij het wielrennen in Rijen. ‘Met passie ben ik samen met een groep bezig de wielerronde van de Leren Zool weer tot een groots evenement in het centrum van Rijen te maken. Een goede samenwerking vind ik erg belangrijk. ‘

Door samenwerking met partners wil Kern´75 de Aerospace Maintenance en Midden-Brabant Poort nog aantrekkelijker maken. Industrieterrein Haansberg (Stationsomgeving) willen we herontwikkelen. En samen met ondernemers de bedrijventerreinen aantrekkelijk houden.
Een goede samenwerking onderling vindt Kern’75 belangrijk. In het GRIC, ZLTO, de winkeliersvereniging, Gilze Onderneemt en bij horeca en toerisme. Maar vooral de samenwerking tussen ondernemers en de gemeente. Volgens Martijn: ´Samen moeten we er voor zorgen dat we trots kunnen zijn op Rijen met mooie winkels/bedrijven en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. De inwoners zien dat met een vernieuwing van de kerstversiering of leuke evenementen. Maar vooral ook de ontwikkeling van een Centrumplan.`

Een andere samenwerking die Martijn belangrijk vindt is die tussen de gemeente en de verenigingen in de gemeente: ´In de gemeente zijn veel verenigingen actief. De meeste inwoners uit onze gemeente zijn lid van een vereniging en halen daar veel plezier uit. Als verenigingen iets willen organiseren hebben ze vaak een vergunning of ondersteuning van de gemeente nodig. Dit moet gemakkelijk verlopen zodat er geen goede initiatieven verloren gaan.´

Martijn Bink een jonge en ambitieuze ondernemer. Hij voelt zich thuis bij Kern’75 waar ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven actief zijn. Kies 21 maart a.s. voor een #betrokken partij met een sterk team.

Terug naar archief overzicht