Kern ’75 bedankt raadsleden die zijn gestopt

1 april 2018

Benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:
Voor drie gestopte Kern ’75 raadsleden was er een benoeming als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit waren Freek van Baardwijk die 12 jaar raadslid is geweest, Wil Bekkers was 24 jaar actief als raadslid en Walter de Vet 18 jaar als raadslid. Als Kern ’75 zijn we trots op de deze benoeming.

Bestuursperiode 2014-2018:
Afgelopen periode 2014-2018 heeft de fractie van Kern ’75 samen met het college hard gewerkt aan diverse plannen. In deze periode zijn mooie resultaten gehaald waaronder het realiseren van sportcomplex Den Butter, het implementeren van de participatiewet, WMO en Jeugdzorg, plannen ondersteunen voor de verbreding N282 en hiermee ook een eerste opstap naar het autoluw maken van Hulten, start bouwplannen voor de nieuwe BS De Wildschut, het ondersteunen van de verbouwplannen van KBS De BVM, opzet van de ABG in samenwerking met Alphen-Chaam en Baarle-Nassau, groenplan voor de verschillende kernen, verder uitwerken van de centrumplannen in Gilze en Rijen, plannen maken voor de spoorzone Rijen. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele plannen waaraan we als Kern ’75 hard hebben gewerkt.
Nu er een nieuwe bestuursperiode aanbreekt willen wij de gestopte raadsleden, Walter de Vet, Freek van Baardwijk, Wil Bekkers, Piet Boemaars, Mieke Konings en Karin IJtsma, van harte bedanken voor hun inzet en gedrevenheid. Wat Karin en Walter betreft zijn we blij dat we in de komende periode nog gebruik kunnen maken van hun kennis en kunde in de commissievergaderingen. Naar voren kijkend hebben we een ambitieus nieuw team staan die zich vol zal inzetten om de komende periode weer vele plannen te gaan realiseren.

Coalitievorming:
Na een verrassende start van de coalitievorming zijn we als Kern ’75 momenteel constructief aan de slag om tot een goed programma voor onze gemeente te komen. Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

Voor meer informatie kijk op onze website www.kern75.nl en volg ons via social media.

Terug naar archief overzicht