Nieuwe fractie: fris uit de startblokken

11 juni 2018

De fractie van Kern ‘75 heeft een nieuwe fractievoorzitter: Corné Machielsen heeft het stokje over genomen van Walter de Vet.

De fractie kent 3 nieuwe raadsleden: Pieter van Laarhoven, Wim Broeders en Jeroen van Gils. Daarnaast natuurlijk Ruud van Iersel als raadslid en om het plaatje helemaal compleet te maken: Aletta van der Veen is ook in deze bestuursperiode onze wethouder. Aletta heeft voor Kern ’75 voor de 2e periode zitting genomen in het college.

De afgelopen tijd hebben we ons intensief beziggehouden met het inwerkprogramma waarin uitleg wordt gegeven over-en kennis wordt gemaakt met o.a. sociaal domein, de ABG-organisatie, omgevingsdienst en veiligheidsregio. Daarnaast draaien de nieuwe raadsleden inmiddels volop mee in de fractie, want de agenda staat vol met bijeenkomsten en vergaderingen.

Actuele agendapunten die we recent hebben behandeld zijn o.a. het anders inzamelen van afval en het nieuw aan te leggen openbaar schoolplein bij De Bolster in Gilze. Daarnaast zijn de ontwikkeling van Centrumplan Gilze, nieuwbouw van De Wildschut in Gilze en ontwikkelingen rondom het spoor en de tunnel bij de Vijf Eiken in Rijen actuele thema’s waar volop aandacht voor is.

Binnenkort gaan we ook weer projecten oppakken zoals we in het verleden hebben gedaan met Kwaliteitsgroen en andere projecten.

We houden je op de hoogte !

 

 

Terug naar archief overzicht