info avond centrumplan Gilze

10 november 2018

Wethouder Aletta van der Veen (Kern ’75) nodigt alle Gilzenaren van harte uit voor een informatiebijeenkomst over het Centrumplan Gilze op woensdagavond 14 november van 19.30 tot 21.30 uur in De Schakel (Kerkstraat 109 in Gilze). De gemeente en ontwikkelaar-bouwer Alphons Coolen praten dan alle geïnteresseerde inwoners bij over de huidige stand van zaken. Inwoners kunnen dan ook de eerste impressies bekijken van de openbare ruimte, de architectuur en de supermarkt.

De gemeente en ontwikkelaar-bouwer Alphons Coolen willen een plan ontwikkelen dat op steun van de Gilzenaren kan rekenen. Zij staan dan ook zeer open voor suggesties. In het voorjaar van 2019 volgt nog een tweede informatiebijeenkomst, waarin zij de verder uitgewerkte plannen presenteren. Het ontwerp moet uiterlijk op 1 juli 2019 klaar zijn, waarna er gestart kan worden met de voorbereidingen voor de bouw.

Terug naar archief overzicht