Kern ’75 actueel: gefeliciteerd!

2 november 2021

Al geruime tijd schrijven wij dat we op zoek zijn naar inwoners die een positieve bijdrage willen leveren aan onze mooie gemeente door mee te denken over de vele onderwerpen waar de politiek iets van mag vinden. We kunnen melden dat hier goed gehoor aan is gegeven. Mooi om te melden is dat vijf van onze leden deel hebben genomen aan de cursus politiek actief. Wij willen dan ook Maaike de Jong, Ad Ballemans, William van Trier, Alex De Jong en Jerry Aarts feliciteren met het behalen van hun certificaat voor de cursus Politiek Actief. Ook willen we de griffier Saskia van Dijk bedanken voor het geven van de cursus. Kern ’75 is blij dat we zo nog meer kundige leden aan ons kunnen binden die ons op de voor- of achtergrond actief zijn voor onze mooie gemeente.

Lijkt het u leuk om mee te praten over een diversiteit aan onderwerpen? Kern ’75 nodigt u uit om contact op te nemen via onze website, info@kern75.nl of onze fractieleden. Ruud van Iersel, Martijn Bink, Pieter van Laerhoven, Wim Broeders, Corné Machielsen.

Terug naar archief overzicht