Kern ’75 actueel: Nieuw commissielid Coen van der Heijden

10 december 2023

Tijdens de raadsvergadering van 20 november is Coen van der Heijden benoemd als nieuw commissielid namens Kern’75.

Coen van der Heijden is een betrokken, geboren en getogen Rijenaar, waar hij samenwoont met Linda en zijn gezin. In het dagelijks leven is Coen werkzaam als directeur bij het bedrijf Gotcha AV Solutions BV. Samen met zijn collega’s mogen ze dagelijks klanten helpen met AV-vraagstukken en het verzorgen van de mooiste feesten en evenementen. Al van jongs af aan is Coen politiek geïnteresseerd, echter is het er nooit van gekomen om een daadwerkelijke stap te maken om ook politiek actief te worden. In 2020 kwam Coen veelvuldig in contact met de gemeentepolitiek, omdat vanuit zijn bedrijf Gotcha in de Corona-periode de raadsvergaderingen live gingen uitzenden. In diezelfde periode begon Coen, samen met een aantal inwoners van Rijen, na te denken over de toekomst van ons gemeentehuis. De verhuizing van de ABG ambtenaren naar een centrale huisvesting stond immers op de politieke agenda. In 2022 is hij dat plan bij de diverse politieke partijen mogen gaan presenteren, zo ook bij Kern’75, waar Coen zich direct welkom voelde. Bij Kern’75 merkt Coen dat de raads- en commissieleden op een positieve manier het debat benaderen, iets wat hem enorm aanspreekt. Uiteindelijk heeft iedereen in de politiek de intentie en de ambitie om de beste keuzes te maken voor onze inwoners, aldus Coen. In combinatie met Coen zijn enthousiasme voor de democratie en de democratische processen, heeft ervoor gezorgd dat Coen als raadscommissielid met heel veel energie zich wil inzetten voor Kern’75 en onze inwoners.

Wij zijn blij om Coen te verwelkomen in onze club! Op korte termijn zullen we nog een 2-tal nieuwe commissieleden aan jullie voorstellen.

Lijkt het je ook leuk een bijdrage te leveren? Kern’75 verwelkomt je graag om mee te helpen met veranderingen. Wil je kennismaken, neem dan contact op via info@kern75.nl.

Terug naar archief overzicht