aanleg Fietsallee Chaamse Bossen gaat van start!

19 februari 2020

Binnenkort starten de werkzaamheden voor aanleg van de nieuwe fietsallee: een 11 kilometer lange fietsverbinding door de Chaamse Bossen. De fietsallee ligt over een groot aantal bestaande verharde wegen welke na de reconstructie niet meer toegankelijk zullen zijn voor gemotoriseerd verkeer. Daarnaast komen de meeste bestaande recreatieve fietspaden in de bossen te vervallen met de komst van de nieuwe fietsverbinding. Naar verwachting wordt de fietsallee begin mei 2020 opengesteld voor gebruikers.

De uit te voeren werkzaamheden zijn voornamelijk gelegen aan de Royaaldreef, Burgtsbaantje, Bosweg, Kleine Slingerdreef, Chaamseweg, Gilzeweg, Putvenweg, Huisdreef, Wolfgatsebaan, Alphensebaan en de Flaasdijk.

Kern ’75 is groot voorstander van deze nieuwe fietsverbinding en is blij dat de werkzaamheden nu kunnen starten.

Terug naar archief overzicht