Kern ’75 actueel: Aletta van der Veen BEDANKT!

14 mei 2022

Als je knippert met je ogen zijn er zowaar 8 jaren voorbij. We kunnen wel stellen dat de tijd enorm snel gaat. Vanaf 2014 tot en met 25 april 2022 is Aletta van der Veen onze wethouder geweest om met veel positieve energie invulling te geven aan de coalitieprogramma’s van twee bestuursperiodes. Maar ook de periode voor 2014 was Aletta al betrokken als commissielid Samenleving en Raadslid van Kern ’75.

In haar rol als wethouder was Aletta van der Veen onder andere verantwoordelijk voor jeugd en jongeren, onderwijs, sport, openbare ruimte en toerisme. Enkele projecten die in deze bestuursperiodes onder verantwoording van Aletta van der Veen zijn gerealiseerd; realisatie centrumplan Gilze, snelfietsroute Tilburg-Breda door Rijen, Kwaliteitsgroen D’n Steenakker Gilze, Fietsallee Chaamse bossen, bestuurlijke ondersteuning Jeugdzorg Gilze & Rijen, planvorming sporthal Achter de Tuintjes, planvorming N282 door Hulten en Boomkikkerpad Molenschot.

Als fractie van Kern ’75 hebben wij Aletta van der Veen altijd met veel passie en energie gezien in de gemeenteraad, commissies en fractie bijeenkomsten Kern ’75. Enkele citaten die we met regelmaat mochten vernemen; “We staan gewoon met onze poten in de klei” en “Als je het vraagstuk gaat afpellen”. Deze twee uitspraken geven duidelijk aan dat Aletta altijd openstond voor goede discussies gebaseerd op feiten.

En dan is het 1 mei 2022 waarop het college hun afscheid regisseert in een vorm van Grootse helden. Er wordt bewust voor gekozen om geen afscheidsreceptie te houden maar een aanzet te maken om Grootse helden uit onze gemeente Gilze & Rijen aan het woord te laten en in de schijnwerpers te zetten. Elke aanwezige gast vertelt zijn passie of inzet binnen onze mooie gemeente Gilze & Rijen. Daarbij worden de aanwezige gasten geïnspireerd waarbij ook een lach en een traan voorbijkomen in de diverse gespreken met onze inwoners.

Via deze weg willen we Aletta van der Veen nogmaals bedanken voor haar geweldige inzet voor alle plannen die ze voor Gilze & Rijen heeft aangezet of gerealiseerd.

Lijkt het je nu leuk om ook eens te kijken wat een lokale politieke partij zoal doet dan kun je ons benaderen via info@kern75.nl of ons natuurlijk gewoon aanspreken. Wij nodigen je graag voor een kennismakingsgesprek.

Terug naar archief overzicht