Kern ’75 actueel: Werk in uitvoering bij de N631

11 augustus 2022

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de Oosterhoutseweg (N631) tussen Rijen en Oosterhout. Deze zomer start deel 2 van de reconstructie: de provincie vervangt dan de overweg door een tunnel onder het spoor. De voorbereidende werkzaamheden zijn 18 juli gestart.
⛔️ Tussen 8 augustus en 4 oktober is de kruising van de Oosterhoutseweg met de Nassaulaan afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer. De omleiding geven we met borden aan. Voor fietsers en voetgangers is er geen omleiding. Zij kunnen veilig over het werkterrein. Sportverenigingen en De Leemput aan de weg Vijf Eiken blijven bereikbaar vanaf het zuiden via de N282 (Rijksweg) en de tijdelijke lus. Ook de manege is op deze manier bereikbaar.

Terug naar archief overzicht