Kern ’75 actueel: In dit nieuwsbericht stellen wij onze nieuwe commissieleden aan u voor

2 januari 2024

Kayleigh olde Scheper
Kayleigh olde Scheper is woonachtig in Gilze. In het dagelijks leven studeert zij aan Tilburg Univeristy. Kayleigh is bijna klaar met de extended master rechtsgeleerdheid, waarbij zij zich focust op het strafrecht en het staats- en bestuursrecht. Daarnaast is Kayleigh werkzaam als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor en heeft zij jarenlang in de horeca in Gilze gewerkt.

Kayleigh is altijd politiek geïnteresseerd geweest, maar de stap om zich aan te sluiten bij een politieke partij werd nooit gezet. Hier kwam verandering in toen zij werd uitgenodigd voor een bijeenkomst van Kern ’75. ‘Tijdens deze bijeenkomst voelde ik mij direct welkom, had men respect voor elkaar en elkaars ideeën en spatte het enthousiasme en gedrevenheid van de leden van Kern ’75’, aldus Kayleigh. Na deze bijeenkomst is zij vaker aangesloten bij vergaderingen en was het al snel duidelijk dat zij een actieve rol wilde vervullen. Daarom is zij per 18 december 2023 beëdigd als commissielid.
Kern ’75 organiseert vaker dit soort bijeenkomsten, daarom raadt Kayleigh het zeker aan om hierbij aan te sluiten.

Miranda Uijens
Miranda Uijens is 48 jaar oud en werkzaam als jurist bij het Ministerie van Defensie. In 2017 is Miranda met haar man en vier kinderen en teckel Pucca vanuit Koolhoven de Burgemeester Letschertweg overgestoken om in het idyllische Hulten te gaan wonen.
In Tilburg was Miranda één van de vele inwoners en hield ze zich nauwelijks bezig met wat er in de stad gebeurde. In Hulten daarentegen, werd ze met plezier bestuurslid van de Belangvereniging Hulten en van buurtschap de ROG. Er is contact tussen dorpsbewoners, er worden dingen georganiseerd! Geweldig!
Er gebeurt relatief veel in Hulten en op zo’n kleine gemeenschap hebben ontwikkelingen al snel impact. Aandacht voor behoud en bevordering van de leefbaarheid is daarom erg belangrijk, wat overigens uiteraard voor alle kernen geldt. Miranda draagt daar graag haar steentje aan bij. Starten als commissielid voor Kern ’75 voelt dan ook als een logische stap. Met Miranda haar ervaring en enthousiasme zet ze zich graag in voor een nóg mooier Gilze en Rijen.

Terug naar archief overzicht