Kern ’75 actueel: Kern ’75 vraagt aandacht aan Provincie Noord-Brabant voor openbaar vervoer verbinding met Gilze en AZC

27 juni 2024

Met belangstelling hebben wij kennisgenomen van het ontwerp Programma van Eisen voor de aanbesteding voor het openbaar vervoer in Oost-Brabant 2027-2039. Richting de Provincie Noord-Brabant hebben wij middels een brief onze zorgen geuit over het Programma van Eisen wat grote gevolgen kan hebben voor onze gemeente, maar specifiek voor het dorp Gilze en het daarbij gelegen asielzoekerscentrum. Als Kern’75 zien wij de ambitie vanuit de provincie onvoldoende terug in het ontwerp-Programma om het openbaar vervoer bereikbaarder en toegankelijker te maken voor iedereen. Een gemiste kans als je het ons vraagt.

Lees via onderstaande link onze brief onze oproep aan de Provincie Noord-Brabant:
Brief aan Provincie Noord-Brabant

Terug naar archief overzicht