Kern ’75 actueel: Kandidaten nummers 11 t/m 15

14 januari 2022

Kern ’75 is al een tijdje bezig met de voorbereiding richting de verkiezingen van 14, 15 en 16 maart. In totaal staan 44 kandidaten op de kieslijst. We gaan niet iedereen persoonlijk voorstellen, maar de top 15 lijkt ons gepast. Deze week beginnen we met de kandidaten op de plaatsen 11 t/m 15.

15. Huub Quirijnen
Huub is een bekende voor vele inwoners uit onze gemeente. Hij is een Gilse dringer en ondersteund Kern ’75 met hart en ziel. Huub is in het verleden gemeenteraadslid geweest en hij is #betrokken bij veel wat er speelt op gebied van bomen, cultuurhistorie, archeologie, boomputten en monumentale gebouwen en groen.

14. Corrie Gillis-van Enschot
Corrie is een zeer verdienstelijk lid van Kern ’75. Hulten staat bij Corrie in haar hart gedrukt. Als Kern ’75 worden we voortdurend scherp gehouden door Corrie als het om zaken gaan die in Hulten spelen. Verder maakt Corrie al vele jaren deel uit van ons bestuur. Een #betrokken inwoner!

13. Chiel Cornelissen
Chiel is een geboren en getogen Gilzenaar. Al vele jaren maakt Chiel deel uit van de commissie ruimte namens Kern ’75. Als verkeerskundige geeft hij ons op zeer veel onderwerpen adviezen. Verder is Chiel veel #betrokken als er activiteiten zijn in onze gemeente en vooral in Gilze.

12. Ad Ballemans
Ad afkomstig uit Rijen is relatief nieuw bij Kern ’75. Maar zijn inbreng is er zeker niet minder om. Zijn werkverleden als toezichthouder bij projecten komt ons goed van pas in de voorbereiding van de commissies. Sinds 2021 is Ad lid van de commissie ruimte. Naast politieke zaken is Ad vooral #betrokken bij VV Rijen en ambassadeur van de Op den Alp Rijen.

11. Alex De Jong
Alex is een echte Gilzenaar en 2021 #betrokken bij Kern ’75 als commissielid ruimte. Alex is van beroep stedenbouwkundige en dat helpt Kern ’75 goed bij het beoordelen van woningbouwplannen en groenplannen. Verder is Alex een echte Bourgondiër en genieter van het leven met een scherpe blik voor de ruimtelijke kwaliteit van onze leefomgeving.

Wil u meepraten en/of actief te worden in de politiek? Kern ’75 nodigt u uit om contact op te nemen via onze website, info@kern75.nl of onze fractieleden.

Terug naar Nieuws overzicht