Kern ’75 kijkt terug op een bewogen jaar

21 december 2018

Een jaar van uitersten, zo kijkt Kern ’75 terug op het afgelopen jaar: de woelige periode voor de verkiezingen begin dit jaar heeft zijn weerslag gehad op de start van de nieuwe fractie: we gingen bij de verkiezingen van 8 naar 5 zetels maar bleven nipt de grootste partij.  In de gemeenteraad namen we afscheid van enkele boegbeelden en met een vernieuwde fractie-3 nieuwe raadsleden en een nieuwe fractievoorzitter zijn we voortvarend van start gegaan in een coalitie van Kern ’75, Gemeentebelang en CDA. Samen met onze wethouder Aletta van der Veen en een enthousiaste groep commissieleden staat er weer een frisse en #betrokken club !

De huidige fractie kan terugkijken op een succesvolle eerste periode: ons verkiezingsprogramma hebben we grotendeels kunnen verwerken in het coalitieakkoord en dit is weer vertaald in de perspectiefnota en begroting. Diverse projekten zoals centrumplannen Gilze en Rijen, een nieuwe bibliotheek in Rijen en de aanleg van de Fietsallee zijn inmiddels gepresenteerd: het kwaliteitsgroen-project en burgerinitiatief “D’n Steenakker” (lokatie Ridderstraat-Vogelvlucht) dat in samenwerking met bewoners en de NLGR tot stand is gekomen presenteren we op een informatieavond op 10 Januari 2019 in de Schakel in Gilze, je bent vanaf 20 uur van harte welkom om dit initiatief te bewonderen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar !

Terug naar Nieuws overzicht